Прстен на моќта

Иако географски разделени, градовите-држави Лондон, Ватикан, и федералната област Колумбија-Вашингтон се испреплетени во една империја која се нарекува Царството на градот. Знамето на Дистриктот Колумбија- Вашингтон има три црвени ѕвезди, по една за секој град-држава во Империјата на трите града. Оваа корпоративна империја од три градови-држави го контролира светот економски преку Лондон, воено преку Дистриктот Колумбија-Вашингтон, и духовно низ Ватикан.

d60e40c90447140686f99150cde6837b

Од мистериозните религии на антички Египет се до улогата на ционистите во нападот 9/11, “Прстенот на моќта” расветлува 4000 години ревизионистичка човечка историја со никогаш-претходно видени откритија и ги склопува парчињата на огромниот мозаик во една голема слика.

unnamed

Продуцентот е искусен и наградуван режисер на документарци, кој, како дете, дознава дека нејзиниот татко бил член на таинствениот култ на слободните ѕидари. Таа се потсетува на многу расправии помеѓу нејзините родители поради тајните состаноци на нејзиниот татко и исклучување на жените од братството. Масонскиот прстен кој нејзиниот татко го носел се пренесувал од татко на син во текот на генерации.

amenstop_productions_ring_of_power_empire_of_the_city_1

Кога го запрашала татко и за значењето на буквата “Г”,  компасот и плоштад на неговиот прстен, таа не добила одговор. Како возрасен човек, таа одлучува да испита. Истрагата израснала во четири години на интензивно истражување на идентитет и историја на ѓаволските глобалисти кој таа го нарекува “Прстен на моќта”. Нивната цел е една светска империја и еден светски владетел.  Погледнете го комплетниот документарен филм

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s